BILTEAM - Bilsalg-Leasing-Finansiering-Import-Biludlejning


Import af brugte biler fra Tyskland
Vi ved at mange mennesker overvejer selv at forsøge at importere en brugt bil fra f.eks: Tyskland. Lad mig starte med at slå fast:Bilen bliver ikke markant billigere end i DK, men indirekte gør den fordi biler fra Tyskland generelt er bedre udstyret og i en meget bedre stand, således at på sigt sparer De penge. Altså hvis De KUN går efter en billigere anskaffelsespris, så glem import. Udvalget af brugte biler er langt større end i DK og kvaliteten af bilerne er generelt bedre. Det er ingen hemmelighed at vi som bilforhandler, lægger en del til prisen, når vi sælger bilen, men vi har jo også en større risiko samt vi skal betale en mindre formue til SKAT
Hvis du derimod selv importerer, kan du springe dette fordyrende mellemled over, men alligevel gøre brug af vores ekspertise. 

Der er mange fælder forbundet med selv at importere sin bil, så derfor opgiver mange, eller endnu værre, får rodet sig ind i en elendig handel og går ovenikøbet helt sur i formaliteterne med diverse myndigheder.Jeg er desværre nødt til at skrive her, at vi ikke er et gratis oplysningsbureau, der leverer alle oplysninger og fastsætter registreringsafgiften, hvorefter De selv går igang. 

Vi er en forretning der er nødt til at tjene lidt penge på den arbejdstid vi har til rådighed. Vi har hjulpet mange kunder med at tage biler hjem og det har vist sig hver gang at kunden har haft stor fordel af, at vi har deltaget. Altså vores beskedne honorar er givet godt ud.Læs om vores tilbud der løser ovenstående problemer til en overkommelig pris.Vi kører selv til Tyskland og kontrollerer bilen og tager den med hjem og kan tilbyde dig: 

  • Forhandler bilens indkøb for Dem
  • Evt. Rabat er Deres
  • Pengeoverførsel til udland
  • Papirarbejde Vedr. offentlige myndigheder
  • Hjælper med beregning af registreringsafgift. (Efter vi er bestilt til opgaven)
  • Rådgivning om bilen i øvrigt.
  • Finansiering
  • Pris 12.500 incl. moms 
  • Tillæg for selvanmelding 2.700 + moms. (anbefales!)                                                 

Øvrige udgifter:800,- Toldsyn - 1380,- Registrering (nr. plader)? ,- Transport fra Tyskland (individuelt fra sag til sag)? ,- evt. mekanisk arbejde i forbindelse med bilens syn? ,- evt. kosmetisk klargøring/polering


SiteBuilder drevet af  Vistaprint